Aero - Info

Misthaven Arrows High (Aero)

Aero en Rusty vonden beiden een goede thuis en zullen ingezet worden als therapiepaardjes.

Proficiat Els met beiden hengstjes!

Geboren: 21/08/2006
parentage qualified
Kleur: Genetisch getest :
  • aaEe (zwart basiskleur)
  • heterozygoot zilver
  • heterozygoot tobiano
  • heterozygoot sabino
  • LWO negatief
Dit resulteert in een zilver bont hengstje met 1 blauw oogje.
Stamboek: AMHA, BMP, NMPRS en IMPHS
Schofthoogte: 31,5inch (80cm)
Afstamming: V: Arrows Markthespot Of LTDS
  M: Honeybrook Whinny
   
Showresultaten
Hengstenkeuring Agribex december 2009
Definitieve goedkeuring BMP als dekhengst
Veterinair goedgekeurd
 
Hengstenkeuring Agriflanders januari 2011
Behaalde 2de premie met puntentotaal van 72,5%
Veterinair goedgekeurdAero heeft een goede bloedlijn en zijn overgrootvader is niemand minder dan de bekende hengst "Magic Man of LTD's". Een hengst die zich meermaals bewezen heeft. Deze hengst heeft meerdere grote titels op zijn naam staan zoals: 19 keer National en Reserve National champion in verschillende klasses: Halter, Performance, Versatility, Color en Breeder Classes.

Magic Man is een hengst die zijn stempel enorm heeft gedrukt op de Amerikaanse miniatuurpaardenwereld! Hij staat vandaag nog steeds op de LTD Farm in USA, waar hij een levende legende is. (http://www.ltdmini.com/Stallions.html)

Behalve Magic Man of LTD'S heeft Aero nog grote namen in zijn pedigree zoals: Magic Mans Bows and Arrows, Bond Darrin Duffy, Bond Sir Galahad,...

Aero heeft in Engeland met succes shows meegedaan. Zijn eerste nakomelingen zijn dan ook in UK geboren. Wij lieten Aero importeren vanuit UK in 2009. Hij werd levenslang goedgekeurd als dekhengst voor het BMP stamboek.

Dit hengstje is zelf is dan ook nog eens zeer bijzonder van kleur. Hij is zilverappel tabino (tobiano bont + sabino bont). Hij is genetisch getest op kleur en op afstamming. Aero heeft daarnaast ook een bijzonder lief en zacht karakter en kan zonder problemen in groep met andere paardjes gehouden worden.

Dwerg-gen vrij getest !

Download dwerg-gen rapport Aero in pdf